* Enevo One Collect

 Herkent u dit? 

 ... betalen voor een halfvolle afvalcontainer waarvoor een volledige leging in rekening wordt gebracht? Hoe vervelend is het dan ook als u een keer extra afval aanbiedt en hiervoor een rekening ontvangt, maar het kan ook anders.

Met behulp van de afvalmelder wordt uw (onbeheerde) container online gemanaged. Uw container meldt zichzelf 'vol' bij uw inzamelaar die de container voor leging zal inplannen. Per afvalstroom kan dit apart worden ingeregeld.

 

 

Middels een simpele muisklik, klikt u door naar de historie van de container. Zo ziet u het verloop en of er sprake is van toe- of afname.

 

 

 


Hoe werkt het?

  1. Meting van de vulgraad: De afvalcontainer wordt realtime en via het internet constant gemeten. Achter de sensor zit een systeem die op basis van algoritme, het verwachte leegmoment berekend. De sensor is inzetbaar voor elk soort afval zoals restafval, glas, papier, kleding etcetc. 
  2. Analyse en advies: In procenten wordt de vulgraad gemeten en getoond via 'de cloud'. Het systeem adviseert u wanneer de container vol zit, aan de hand van uw ‘afval’-profiel
  3. Communicatie: De sensor verzorgt het doorzetten van de melding naar de inzamelaar. 

 

Demo omgeving:

Klik op onderstaande link voor de demo applicatie:

https://demo.enevo.com

Login: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Password: smart

 

Uw inzameling wordt volledig ont zorgt en efficiënt ingeregeld. 20-40% aan kostendaling is dan realiseerbaar.

 

 

Uw inzameling wordt volledig ontzorgt en efficiënt ingeregeld. 20-40% aan kostendaling is dan realiseerbaar. Het systeem is niet te koop, maar tegen een kleine maandelijkse vergoeding verhuurd.

Bekijk het filmpje via ons kanaal op Youtube afvalwijzer.com